Diensten

Grafisch ontwerp

Als grafisch bureau uit Kortrijk staat EASYBRANDING voor een persoonlijke begeleiding. We zijn een partner die dicht bij de klant staat en aandachtig luistert. Wij overleggen op vaste momenten en vragen regelmatig uw mening. De beste ontwerpen ontstaan uit een goede samenwerking tussen bureau en klant. Jij kent jouw markt. Wij de onze.

Logo Beenhouwerij.comHerkenbare logo’s 

EASYBRANDING verwezenlijkt met grafische experts een ontwerp met oog voor detail. Wens je diverse logo’s om uit te kiezen? Enerzijds doen wij beroep op ons grafisch platform. Aanvullend beschikken wij ook over interne grafische developpers. We helpen je stap voor stap, op een constructieve en georganiseerde manier. Zo heb je een logo die past bij jouw bedrijfscultuur en waarden waarvoor je staat.

Huisstijl Korneel DesmetHuisstijl ontwikkeling

Een professioneel visitekaartje, briefpapier, facturatiepapier en envelop? Maak een goede indruk bij jouw doelgroep! Een huisstijl zorgt ervoor dat al je communicatie op een uniforme manier worden waargenomen. Belangrijk is dat deze huisstijl wordt doorgetrokken in al de onderdelen van je communicatie: van het onwerpen van een logo, het gebruik van lettertypes, het maken van huisstijl drukwerk ...

Brochures CobefaBedrijfsbrochures en flyers

We verzorgen de opmaak van brochures voor verschillende producten en/of diensten, events, beurzen of personeelskrantjes. Dit deden wij reeds voor verscheidene kmo's alsook voor grotere bedrijven. Deze huisstijldragers worden ontworpen volgens jouw huisstijl, of bijgestuurd naar eigen smaak. Dit kan uiteenlopen van een gloednieuwe bedrijfspresentatie, verschillende taalversies tot het volledig herwerken van bestaande dragers. Deze brochures of informatiefiches kunnen gebruikt worden voor uw distributeurs, op evenementen of beurzen, ...

Labels GranovieVerpakkingen en labels

Laat jouw product voor zich spreken. Aan de hand van een toffe verpakking of etiketten geven we je product een echte visuele meerwaarde. Hierbij wordt rekening gehouden met de bestaande bedrijfscultuur, de producten en/of diensten, en het gewenste doelpubliek. Daarnaast geven wij druktechnische bijstand voor het uitvoeren en begeleiden van het drukwerk.

Merchandise DX SolutionsMerchandising

Personaliseer jouw werk- en veiligheidskledij, schoenen, bescherming met je eigen logo.
Of op zoek naar leuke en originele gadgets?
Wij zoeken naar een geschikte gadget en een passende druktechnische opdruk en een eventuele slogan! We helpen je graag verder aan de hand van een visualisatie zodat je op voorhand een zicht zal hebben op de uitvoering.

Website BelventWeb

Wij helpen je graag verder met een eenvoudige bedrijfswebsite om jouw online aanwezigheid te vergroten. Hierbij is het terug belangrijk om de huisstijl door te trekken binnen jouw online communicatie. Zo kan deze worden doorgetrokken in je website en zelfs je facebook of LinkedIn pagina.


Signalisatie en belettering

Lokale visibiliteit verbeteren? Wij verzorgen jouw gevelsignalisatie, totem, parkeerbordjes, belettering van voertuigen en meer. Daarnaast stimuleert een sfeervolle winkelinrichting ook de verkoopcijfers. Lichtbakken, displays, diverse eyecatchers of een volledig nieuwe winkelinrichting? EASYBRANDING begeleidt je project van a tot z. Wij brengen de mogelijkheden van jouw locatie en pand visueel in beeld en zetten hun meerwaarde in de verf.


Drukwerk

De kracht van een persoonlijk ontwerp valt niet te onderschatten. Een creatieve brochure, flyer of folder moet jouw doelgroep aanspreken. Onze grafisch developpers beheersen de technische kenmerken van de verschillende druktechnieken tot in de puntjes. Eenmaal het ontwerp gefinaliseerd is drukken wij jouw brochure, folder of catalogus in de gewenste oplage, op het gewenste formaat en met een afwerking naar keuze.

 

 

 

 

Over EASYBRANDING

Easybranding is een creatief bureau dat gespecialiseerd is in 360° branding. Onze dagdagelijkse missie bestaat erin onze doelgroep te inspireren en te adviseren om hun “brand experience” te verbeteren. We ondersteunen Sales & Marketing gedreven bedrijven, die een consistente branding willen realiseren doorheen alle online en offline momenten in hun ‘customer journey'. Onder onze klanten bevinden zich zowel kleine als middelgrote bedrijven die actief zijn in de bouw & projectontwikkeling, productie, farma, ICT, voeding, diensten, retail & logistiek. ​

Contact

EASYBRANDING
Doorniksesteenweg 61 - 0021
(2de verdieping)
8500 Kortrijk

T +32 56 22 36 64

info@easybranding.be

OPENINGSUREN
Maandag tot Donderdag 
08:00–12:30, 14:00–18:00
Vrijdag
08:00–12:30, 14:00–17:00
 

Volg ons