Vacature Account & Projectmanager Creatief bureau

Waarin kadert deze functie?

Easybranding is een creatief bureau dat gespecialiseerd is in 360° branding. Onze dagdagelijkse missie bestaat erin onze doelgroep te inspireren en te adviseren om hun “brand experience” te verbeteren. We ondersteunen Sales & Marketing gedreven bedrijven, die een consistente branding willen realiseren doorheen alle online en offline momenten in hun ‘customer journey. Onder onze klanten bevinden zich zowel kleine als middelgrote bedrijven die actief zijn in de bouw & projectontwikkeling, productie, farma, ICT, voeding en logistiek. Door onze groei zijn we op zoek naar een ervaren Account & Projectmanager voor ons bureau in Kortrijk. 


Hoe ziet deze functie eruit?

Je bent verantwoordelijk voor volgende zaken:

 • Het ondersteunen van bestaande klanten en prospectie in de regio Zuid-West Vlaanderen.
 • Het inspireren & adviseren bij het 360° uitbouwen van een nieuwe of bestaande identiteit.
 • Het geven van opleidingen en demo’s.
 • De samenwerking met klanten, grafisch ontwerpers, marketeers, vertalers, SEO-experts  en externe partners met het oog op het vooropgestelde doel.​
 • Deze rol vereist een “branding” mind-set: we bewaken de huisstijl van alles wat gepubliceerd wordt.
 • Je bent verantwoordelijk voor het gestructureerd plannen, kost/tijdseffectief managen en optimaliseren van alle creatieve projecten.
 • Je volgt de trends en evoluties in branding, webdesign, online marketing, social media, UX/UI design, e-commerce, inbound marketing, enz.  
 • Je begeleidt en presenteert de briefings, kick-off meetings en opleveringen bij klanten. 
 • Je neemt deel aan netwerking activiteiten en beurzen.

 

Wat zijn de vereisten?

Om deze verantwoordelijkheden tot een goed eind te brengen, zijn we op zoek naar een witte raaf.

 • Ervaring met management van creatieve projecten (acount & projectbeheer, sales & marketing).
 • Marketing mindset: inleven in de doelgroep, het denkproces begrijpen en dit vertalen naar de beste oplossing voor alle betrokken partijen.
 • Management aanpak: je bent gedreven door het opzetten van een gestructureerd proces, het verbeteren van de werking en je zet alles op alles om het beste resultaat te bereiken. Je denkt op lange termijn.
 • Projectmanagement skills: je bent in staat om projecten te begeleiden. Je begrijpt hoe je prioriteiten moet managen in een complexe omgeving, hebt een ijzeren geduld, en bent dan ook echte teamplayer.
 • Communicatie skills: je hebt de gave om mensen voor jou te winnen door jouw empathie. Je kan de kern van problemen bespreken, en weet steeds goede afspraken te maken met iedereen.
 • Je bent geïnteresseerd door alles wat met Branding & Marketing te maken heeft.
 • Je hebt MarCom ervaring in een dienstverlenende omgeving. 
 • Je hebt kennis van het Frans en het Engels, en bent perfect Nederlandstalig
 • Software ervaring met Adobe Creative Suite & Mac is een pluspunt. 
 • Bedrijfservaring binnen middelgrote bedrijven (B2B - B2C) is een troef

 

Wat krijg je in de plaats? 

Als voltijds Account & Projectmanager, kom je bij Easybranding terecht in een dynamische, open en ondernemende werkomgeving, waar je alle kansen krijgt om je verder te ontwikkelen, en een team uit te bouwen. Op maat van jouw kwaliteiten, zullen wij samen jouw loopbaan verder ontplooien en de gevraagde kansen en opleidingsmogelijkheden geven. Wij bieden een afwisselende, creatieve en boeiende job. Daarnaast sta je er nooit alleen voor! Je werkt vanuit Kortrijk en komt terecht in een 5-koppig team.

 

Ben je de kandidaat die wij zoeken?

Mail je motivatiebrief, CV, pasfoto en portfolio naar tineke@easybranding.be

Over EASYBRANDING

EASYBRANDING is een full service grafisch bureau dat werkt vanuit Kortrijk. We zijn een persoonlijke aanspreekpunt voor onze klanten en zijn all-round inzetbaar. Wij begeleiden u van brainstorm tot afgewerkt product met een scherp oog voor service.

Contacteer ons

Over EASYBRANDING

Easybranding is een creatief bureau dat gespecialiseerd is in 360° branding. Onze dagdagelijkse missie bestaat erin onze doelgroep te inspireren en te adviseren om hun “brand experience” te verbeteren. We ondersteunen Sales & Marketing gedreven bedrijven, die een consistente branding willen realiseren doorheen alle online en offline momenten in hun ‘customer journey'. Onder onze klanten bevinden zich zowel kleine als middelgrote bedrijven die actief zijn in de bouw & projectontwikkeling, productie, farma, ICT, voeding, diensten, retail & logistiek. ​

Contact

EASYBRANDING
Doorniksesteenweg 61 - 0021
(2de verdieping)
8500 Kortrijk

T +32 56 22 36 64

info@easybranding.be

OPENINGSUREN
Maandag tot Donderdag 
08:00–12:30, 14:00–18:00
Vrijdag
08:00–12:30, 14:00–17:00
 

Volg ons