Over EASYBRANDING

De kortste route naar service!

Een geschikte identiteit van uw bedrijf, merk of organisatie opbouwen en de juiste snaar weten te raken bij uw doelgroepDaarvoor is creativiteit nodig, maar ook de nodige ervaring en consistentie. Bij EASYBRANDING denken we mee hoe we uw visibiliteit kunnen verbeteren via verschillende huisstijldragersWij ontwikkelen uw corporate identity en laten deze groeien. En om ons te houden aan onze ‘full service’-belofte, verzorgen wij ook al uw drukwerk, stickers, gevelsignalisatie en gadgets tot in de puntjes. Van een scherpe service gesproken. Voor bedrijven die een sterke corporate identity willen uitbouwen via een 360° aanpak.


Een to-the-point aanpak

Hoe krijgen we uw boodschap consistent bij uw doelgroep? Consistentie is het kenmerk van effectieve communicatie. Het is onze uitdaging om een duidelijke briefing op te stellen dat aansluit bij de visie en sfeer van jouw bedrijf. In deze briefing leggen we de accenten dat jij wenst. We sturen bij indien nodig om de rode draad door het verhaal te bewaren. Wij overleggen op vaste momenten en leggen vaste tijdstippen vast voor feedback. Een globale projectaanpak waaruit een duidelijke planning, tijdsinschatting en offerte voortkomt. 


Een echte samenwerking

We zijn een partner die dicht bij je staat en aandachtig luistert. We betrekken je bij het hele proces en verwerken je feedback na elke fase. Zodat iedereen aan het einde van de rit 100% tevreden is over het resultaat. De beste ontwerpen ontstaan immers uit een goede samenwerking tussen beide partijen. Jij kent jouw markt. Wij de onzeZo brengen we samen de juiste boodschap op de juiste manier aan de juiste doelgroep over.

 


Onze roots

Als grafisch bureau liggen onze roots in Kortrijk, de stad met een groot hart voor design en creatieve ondernemers met passie voor grafisch ontwerp.


Een inspirerende werkomgeving

We streven ernaar om een creatieve werkomgeving te creëren voor zowel onze creatieve experts als onze klanten. Branding is onze passie, dit zit ons in het bloed, maar een inspirerende werkomgeving draagt hier ook zeker aan bij!

Foto's van onze werkomgeving →
 


Onze missie

'Inspireren en helpen creëren van méér visibiliteit’. 
Ons doel is om via een consistente grafische vormgeving op een eenvoudige manier, waardevolle visibiliteit te creëren voor bedrijven en organisaties. Dit doen we door hen aan te moedigen om via onze expertise hun identiteit te verbeteren, en door hen vervolgens te begeleiden in het drukwerk- en uitvoerende proces.  Hierbij streven wij enerzijds een persoonlijke samenwerking na, maar willen wij anderzijds ook gebruik maken van de beste tools om zo efficiënt mogelijk te werken. Samenvattend willen wij ons dagdagelijks houden aan onze 'full-service’ belofte door op een toegankelijke manier van A-Z bij te dragen aan de branding van bedrijven. 

Meet the team

We zijn een klein bureau waar je als klant centraal staat. We beschikken over verschillende profielen en kunnen daarnaast ook beroep doen op ons grafisch crowdsource platform. Deze biedt toegang tot een veelvoud aan freelancedesigners, en dus een grote keuze aan branding en grafische oplossingen.

meet the team →


Vaste partners

We houden vast aan persoonlijke banden met onze leveranciers. Zo kunnen we ook hun kwaliteit garanderen. Daarnaast werken wij ook met de laatste grafische soft - en hardware.


Motto 

‘If you can’t explain it simple, you don’t understand the message well enough” - Albert Einstein.


Onze visie

’Waarde creatie’.
Overtuigen van het belang van alle aspecten van de creatieve sector. Duurzaamheid speelt een essentiële rol in het begrip “waarde creatie” . Vanuit onze visie willen wij duurzame mogelijkheden van globalisering en digitalisering maximaal benutten. Het gaat niet alleen om een product of dienst, maar om het verwezenlijken van waarde op lange termijn. Klaar staan voor morgen: gepassioneerd, expressief, en ‘so easy’.

Over EASYBRANDING

Easybranding is een creatief bureau dat gespecialiseerd is in 360° branding. Onze dagdagelijkse missie bestaat erin onze doelgroep te inspireren en te adviseren om hun “brand experience” te verbeteren. We ondersteunen Sales & Marketing gedreven bedrijven, die een consistente branding willen realiseren doorheen alle online en offline momenten in hun ‘customer journey'. Onder onze klanten bevinden zich zowel kleine als middelgrote bedrijven die actief zijn in de bouw & projectontwikkeling, productie, farma, ICT, voeding, diensten, retail & logistiek. ​

Contact

EASYBRANDING
Doorniksesteenweg 61 - 0021
(2de verdieping)
8500 Kortrijk

T +32 56 22 36 64

info@easybranding.be

OPENINGSUREN
Maandag tot Donderdag 
08:00–12:30, 14:00–18:00
Vrijdag
08:00–12:30, 14:00–17:00
 

Volg ons