The Team

Uw aanspreekpunt

De MarkCom specialisten van EASYBRANDING maken hét verschil. Zij hebben expertises uit verschillende vakgebieden, zijn betrokken én klantgericht.
Ze inspireren anderen met hun enthousiasme, zetten nét die paar stappen extra om te blijven verrassen. Ze motiveren, helpen en lossen problemen op, zoeken naar verbeteringen en hebben vooral lef en passie voor het o zo mooie creatieve vak waarin we dagelijks werkzaam zijn. Ze doen het "gewone" ongewoon goed. Samen zijn we EASYBRANDING.

Tineke

Sales & Marketing I Zaakvoerder

Lisa

Customer Service

Karen

Creative Developer

Janne

Creative Developer

Over EASYBRANDING

Easybranding is een creatief bureau dat gespecialiseerd is in 360° branding. Onze dagdagelijkse missie bestaat erin onze doelgroep te inspireren en te adviseren om hun “brand experience” te verbeteren. We ondersteunen Sales & Marketing gedreven bedrijven, die een consistente branding willen realiseren doorheen alle online en offline momenten in hun ‘customer journey'. Onder onze klanten bevinden zich zowel kleine als middelgrote bedrijven die actief zijn in de bouw & projectontwikkeling, productie, farma, ICT, voeding, diensten, retail & logistiek. ​

Contact

EASYBRANDING
Doorniksesteenweg 61 - 0021
(2de verdieping)
8500 Kortrijk

T +32 56 22 36 64

info@easybranding.be

OPENINGSUREN
Maandag tot Donderdag 
08:00–12:30, 14:00–18:00
Vrijdag
08:00–12:30, 14:00–17:00
 

Volg ons