Home  /   Portfolio

Nieuwe branding voor investeringsmaatschappij Quva

Quva is de investeringsmaatschappij van Pascal Vanhalst, die zijn ondernemerskennis opdeed in de TVH-groep.

Investeringsmaatschappij Quva werd in 2021 opgericht, met dezelfde industriële focus en gedrevenheid die de TVH-oprichters vanaf dag één hadden. Ambitie? Het familiale kapitaal beschermen en verder laten groeien.

Als investeringsmaatschappij heeft Quva een open holdingstructuur, die toelaat snel te schakelen, directe beslissingslijnen te leggen en samenwerkingen aan te gaan. Het was dan ook een must om deze waarden uit te dragen via de branding. 

Het logo is gebaseerd op een ronde vorm die staat voor flexibiliteit & toegankelijkheid. Het beeldmerk is een ‘on’-knop die gedraaid is, en staat voor het “actief” participeren binnen een samenwerking, én de open-structuur. Dit in combinatie met een dikker lettertype die focust op stabiliteit.

Samen met Jan Nelissen, de CEO van Quva, hebben we een brandingstraject doorlopen waarbij het volgende aan bod kwam:

 
  • Brainstorm over de merkessentie/strategie voor de positionering van de website: aanbod, missie, Quva’s verhaal en algemene merkbeleving
  • Vooronderzoek en EU-merkregistratie
  • Logo concept
  • Huisstijl design
  • Beeldselectie
  • Ontwerp + realisatie nieuwe website
  • Copywriting en UK vertaling van webteksten
  • Bedrijfsdrukwerk
 

Hier kan je de website en branding bekijken van Quva.

Wil jij van jouw bedrijf ook een uniek en herkenbaar merk maken en je producten of diensten die visibiliteit geven die ze verdienen? Neem gerust contact met ons op en dan kijken we samen hoe we jouw branding kunnen aanpakken!
 
Hulp nodig bij het opbouwen van jouw identiteit?
Wij begeleiden je graag van A tot Z.

Nieuws

Easybranding werd overgenomen

Easybranding was ‘born to brand’. Al krijg je vanaf nu ‘a brand new feeling’. Op 1 juni 2022 werden alle activiteiten van Easybranding overgenomen door Hummingbirds uit Kortrijk.

Lees nieuwsbericht