Wij helpen jouw unieke identiteit te realiseren

Easybranding is een gespecialiseerd grafisch design en webbureau uit Kortrijk. Samen jagen we één gezamenlijke missie na: jouw visie vertalen naar een unieke identiteit waarmee je succesvol mag zijn.

Strategisch herpositioneren - branding bureau - Easybranding

Ons doel is dat alle ambitieuze ondernemers een sterk merk mogen bouwen, waarmee ze vol vertrouwen hun toekomst tegemoet kunnen gaan. In de continue veranderende markten waarin we momenteel werken is dit een grote uitdaging.

Wij geloven dat bedrijven die hun identiteit uitzetten op basis van een positionering, veel diepere inzichten krijgen in de kernessentie van waar hun klanten naar op zoek zijn. Door duidelijker te communiceren, kan je uiteindelijk sneller groeien.

We hebben een aangeboren inlevingsvermogen om diep in te werken in bedrijven. We denken met je mee alsof het voor onszelf zou zijn.

Klantgericht

Onze klanten schakelen ons in omwille van ons gestructureerd proces en strikte opvolging. We blinken uit in onze structuur en het behalen van deadlines.

Planmatig

We streven ernaar om complexe materies zo eenvoudig mogelijk te vertalen voor grote en kleine bedrijven of organisaties.

Toegankelijk

Your vision. Our mission.

Tineke Rosseel - Zaakvoerder & brand consultant

Tineke Rosseel

Zaakvoerder & brand consultant

Als zaakvoerder van Easybranding heb ik ondertussen meer dan 13 jaar praktijkervaring in het aansturen en het coördineren van creatieve processen. 

Mijn sterke punten zijn: toekomstgericht, klantgericht,  prestatiegericht, verantwoordelijkheidsbesef, focus en strategisch inzicht. 

Karen Vermeersch - brand designer en marketeer

Karen Vermeersch

Senior brand designer & creatieve marketeer

Als Senior brand designer ben ik verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe brand identiteiten en de creatieve uitrol van grafische opdrachten. 

Ik hou van merken met een duidelijk verhaal en ben als creatieveling gepassioneerd door alle facetten van communicatie. 

Janne Vandenberghe - Brand designer en webdeveloper

Janne Vandenberghe

Brand designer & web developer

Ik help ondernemers, met veel oog voor detail, hun droomidentiteit te ontwikkelen via een brede waaier aan online en offline communicatiedragers. 

Mijn specialiteit is het ontwikkelen van websites in WordPress en Sitemanager.

Robin Reynders

Brand designer

In ieder creatief proces zie ik een uitdaging want elk merk is anders. Daarom probeer ik steeds om een merk te vertalen en ontwerpen op een unieke manier.

Door mijn achtergrond in de communicatie te combineren met mijn grafische kennis wil ik mij onderscheiden in mijn werk.

… en nog veel meer externe creatievelingen, fotografen, video specialisten, marketing experts, copywriters, illustratoren en partners op maat van elk project.

Hulp nodig bij het opbouwen van jouw identiteit?
Wij begeleiden je graag van A tot Z.