Home   /    Blog

Easybranding werd overgenomen door Hummingbirds

Easybranding werd overgenomen door Hummingbirds
Foto: Tineke Rosseel (Easybranding) en Mieke De Weerdt (Hummingbirds)

Beste lezer,


Ik breng jou vandaag belangrijk nieuws. 
Exact een decennium geleden startte ik Easybranding. In die 10 jaar waren we voor jou de specialist in positionering en branding. We tilden ‘bedrijven’ op tot ‘merken’. Merken met een gevoel. Met een merkvoorkeur die jou tastbare sales bezorgt. Wij maakten sterke merken. Dat deden we voor veel KMO’s, starters en multinationals. In die 10 jaar evolueerden we ook zelf. We verbeterden onze methode en namen beslissingen, tot alleen de fundamenten over bleven. Dit was ook waar ik in mijn nieuwsbrieven vaak naar verwees, de essentie.

De afgelopen maanden ging ik achter de schermen op zoek naar de essentie van mijn eigen ondernemersverhaal. Ik voelde dat ik graag ruimte wou maken voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Na 10 jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging. 

Alsof het zo moest zijn, viel de puzzel ondertussen helemaal in elkaar. Lees je mee?

Over Hummingbirds

Easybranding was ‘born to brand’. En dat blijven we ook. Al krijg je vanaf nu wel ‘a brand new feeling’. Want op 1 juni 2022 nam Hummingbirds alle activiteiten van Easybranding over. Hummingbirds is een all-round communicatiebureau met focus op digitale marketing, dat bedrijven helpt groeien. Mieke De Weerdt en Koen Derweduwen leiden het bureau uit Kortrijk, dat 10 vaste medewerkers telt. Ze ondersteunen KMO’s in hun digitale strategie. Waar de expertise van Easybranding stopt, daar begint het dus bij Hummingbirds. Ook je vertrouwde gezichten in ons team blijven aan boord. 

Samen hebben we een duidelijke missie: helpen om jouw bedrijf te laten groeien. Easybranding maakte het ‘easy’ om je bedrijf te branden. Hummingbirds helpt je nóg meer one-stop-shop op weg in de analyse én de uitvoering van je marketing en sales. Onder de slogan “dedicated marketing” vind je bij ons een unieke combinatie van strategie, branding, grafisch ontwerp, webdesign en diensten voor digitale marketing. Allemaal gericht op de groei van KMO’s. Op jouw groei.

Snel (digitaal) schakelen en snel vliegen geven jou een uniek resultaat. Een hummingbird – Engels voor een kolibrie – is een echte vlieg-acrobaat. Een kleine krachtpatser met veel energie. Het is één van de kleinste vogeltjes ter wereld. Maar er is iets dat hen uniek maakt. Hummingbirds kunnen per seconde een afstand afleggen van 385 keer hun eigen lengte. Door de plaatsing van de vleugels kunnen ze zelfs in de lucht stil hangen, achteruitvliegen en recht omhoog en omlaag vliegen.

Dat is wat jouw bedrijf nodig heeft om bij te blijven en voorop te vliegen.

Met deze overname bundelen we onze krachten. We versterken samen de marktpositie vanuit onze vertrouwde creatieve hub te Kortrijk. Vanaf de zomer van 2022 nemen Mieke en Koen er hun intrek met hun voltallig team.

Klik hier om de website van Hummingbirds te bekijken

Allerlaatste blogbericht

Dit is meteen mijn allerlaatste nieuwsbrief. Misschien kan dit jou ook op één of andere manier inspireren. Durf stil te staan bij wat er voor jou als zaakvoerder écht toe doet. Wees niet bang om keuzes te maken. Durf loslaten om te groeien naar het enorme potentieel dat je als ondernemer hebt.

Met deze woorden kijken we hoopvol vooruit naar de volgende stap in ons verhaal. Bedankt voor de fijne samenwerking doorheen de jaren!

Tineke Rosseel
Oprichter 

Hulp nodig bij het opbouwen van jouw identiteit?
Wij begeleiden je graag van A tot Z.

Nieuws

Easybranding werd overgenomen

Easybranding was ‘born to brand’. Al krijg je vanaf nu ‘a brand new feeling’. Op 1 juni 2022 werden alle activiteiten van Easybranding overgenomen door Hummingbirds uit Kortrijk.

Lees nieuwsbericht