Home   /    Blog

Originele signalisatie die inspireert, motiveert én verkoopt!

Verplichte of noodzakelijke signalisatie hoeft helemaal niet saai te zijn! Met creatieve, ludieke en originele signalisatie in en rond je gebouw breng je de boodschap op een veel leukere manier over. Wil je van jouw kantoor ook een inspirerende werkplek voor je werknemers en een aantrekkelijk visitekaartje voor bezoekers en klanten maken? Dan ben je bij Easybranding aan het juiste adres. We hebben al heel wat bijzondere signalisatiematerialen ontworpen en hebben nog inspiratie zat om ook van jouw bedrijfspand een opvallende blikvanger te maken.

Enkele voorbeelden van ons eerder werk

Room dividers mét of zonder boodschap

Liever niet hokjesdenken in een kantoor vol “cubicles”, maar ook geen fan van lawaaierige open space offices? Dan zijn gepersonaliseerde room dividers net wat je zoekt. Je kan deze schermen bijvoorbeeld pimpen met een inspirerende boodschap of met het logo van je bedrijf.

Met gepersonaliseerde room dividers pimp jij jouw bedrijf in no-time!

Al eens aan fotobehang gedacht?

Vergeet saaie grijze muren! Met fotobehang maak je in no-time een eyecatcher van formaat. Een rustgevend boslandschap, een bedrijfsfoto of een collage met motiverende quotes? De mogelijkheden zijn ronduit eindeloos.

Fotobehang als eyecatcher van formaat

Vloeren in de kijker

Sprekende vloerbedekking
Voor duidelijke en toch originele signalisatie kan je echt ver gaan. Niet alleen de muren, maar ook de vloeren kan je tot leven brengen. Vinyl vloeren met print, logo of je huisstijlkleuren bijvoorbeeld. Of kiest je voor vast tapijt met opdruk? Daarmee geef je bezoekers meteen een gevoel van luxe.

Op zoek naar vloerbedekking? Kies voor Vinyl met een print of een tapijt met opdruk.

Een (k)levende vloer
Voor indoor bewegwijzering en bedrijfssignalisatie zijn vloerstickers een echte aanrader. Pijlen op de vloer om je bezoekers in de juiste richting te gidsen of een opvallend patroon om aandacht te trekken? Alles kan dus get creative!

Originele signalisatie die inspireert, motiveert én verkoopt!

Trapvertising
Een boodschap meegeven wanneer bezoekers je trap op wandelen? Insert trapvertising! Met deze originele publiciteitstechniek kleef je een boodschap op de stootborden van je trap. Wanneer je onderaan de trap staat ziet het er uit als een oversized affiche die gegarandeerd de aandacht trekt.

Een originele publiciteitstechniek? Doe aan trapvertising!

Originele muurdecoratie en affiches

Affiches zijn en blijven een populair en veelgebruikt signalisatimedium. Er is echter geen reden om je te beperken tot het ontwerpen van één affiche die je netjes aan de muur hangt. Leuk hé, hoe deze affiche van Coca-Cola door het originele ontwerp meteen de aandacht van voorbijgangers trekt?

Kies voor posters die een stapje verder gaan

Onze tip? Think outside the box, maar zorg er wel voor dat je kernboodschap duidelijk blijft!

Wat we voor jouw corporate branding kunnen bedenken?

Hebben deze voorbeelden van originele signalisatie je doen glimlachen? Tijdens een vrijblijvende kennismaking laten we je met plezier nog meer voorbeelden van eerder werk zien.

Niet alleen voor bewegwijzering, maar ook voor online branding, indoor en outdoor publiciteit en gevelreclame bijvoorbeeld. Met Easybranding heb je namelijk 1 partner voor al je grafische en commerciële ambities.

Hulp nodig bij het opbouwen van jouw identiteit?
Wij begeleiden je graag van A tot Z.

Nieuws

Easybranding werd overgenomen

Easybranding was ‘born to brand’. Al krijg je vanaf nu ‘a brand new feeling’. Op 1 juni 2022 werden alle activiteiten van Easybranding overgenomen door Hummingbirds uit Kortrijk.

Lees nieuwsbericht