Home  /   Portfolio

Digitale inbound marketing voor een familiebedrijf uit Drongen met langetermijnvisie in Real Estate en projectontwikkeling

Geen betere manier om websitebezoekers om te vormen naar trouwe klanten dan met inbound marketing. Dat is exact wat we voor Zabra Real Estate hebben gedaan: een website bouwen die even knap is als hun nieuwbouwprojecten. Al lag de focus bij deze site niet uitsluitend op esthetiek maar vooral op functionaliteit en doeltreffendheid. Het voornaamste doel was immers lead generation en meer conversie.

Het resultaat? Een stijlvolle website die hoge toppen scoort bij bezoekers én zoekmachines. Net wat je zoekt? Kom eens langs om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen. Het resultaat is een stijlvolle website die hoge toppen scoort bij bezoekers én zoekmachines. Net wat je zoekt? Kom eens langs om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen. 

Diensten

Wil jij van jouw bedrijf ook een uniek en herkenbaar merk maken en je producten of diensten die visibiliteit geven die ze verdienen? Neem gerust contact met ons op en dan kijken we samen hoe we jouw branding kunnen aanpakken!
 
Hulp nodig bij het opbouwen van jouw identiteit?
Wij begeleiden je graag van A tot Z.

Nieuws

Easybranding werd overgenomen

Easybranding was ‘born to brand’. Al krijg je vanaf nu ‘a brand new feeling’. Op 1 juni 2022 werden alle activiteiten van Easybranding overgenomen door Hummingbirds uit Kortrijk.

Lees nieuwsbericht