Home  /   Portfolio

Een staalharde branding voor een groeiende producent van stalen schrijnwerk

De samenwerking van Feral Group startte met het ontwerpen van hun logo. Deze werd indertijd gemaakt op ons crowdsource-platform voor grafisch ontwerp. Sindsdien hebben we Feral Group ondersteund om hun verdere groei waar te maken. Dit deden we met een hands-on aanpak waarbij diverse huisstijldragers on demand werden gecreëerd.

In samenwerking met verschillende partners konden we zo ook een nieuwe website realiseren. Binnen de website willen we de klanten enerzijds informeren maar ook vooral inspireren met talloze voorbeelden van geslaagde realisaties. Met een goede SEO-copywriting en custom webdevelopment zijn we bijzonder trots op deze realisatie.  

Diensten

Wil jij van jouw bedrijf ook een uniek en herkenbaar merk maken en je producten of diensten die visibiliteit geven die ze verdienen? Neem gerust contact met ons op en dan kijken we samen hoe we jouw branding kunnen aanpakken!
 
Hulp nodig bij het opbouwen van jouw identiteit?
Wij begeleiden je graag van A tot Z.

Nieuws

Easybranding werd overgenomen

Easybranding was ‘born to brand’. Al krijg je vanaf nu ‘a brand new feeling’. Op 1 juni 2022 werden alle activiteiten van Easybranding overgenomen door Hummingbirds uit Kortrijk.

Lees nieuwsbericht