Home  /   Portfolio

Een sterke sales driven website sterke kartonnen displays

Op 6 weken tijd een nieuwe website in 3 talen ontwikkelen, opvullen en lanceren? Dat was de vraag van Ursus Display, een product van Onydis uit Moeskroen. Onze voornaamste taak? Marketeers overtuigen dat deze displays veel origineler en doeltreffender zijn dan alle andere POS-displays in de markt. Wanneer marketeers je doelgroep zijn, spreek je over een kritisch publiek die alle marketing trucjes meteen doorzien.

Deze professionals willen meteen de concrete voordelen voor hun klanten en merken herkennen en in no-time een gratis staal aanvragen. Hier speelden we handig op in tijdens het ontwerpen van de website. Bovendien zetten we de unieke punten van de Ursus Display goed in de verf: flexibiliteit, 100% personaliseerbaar en op te stellen in minder dan twee minuten.

Diensten

Wil jij van jouw bedrijf ook een uniek en herkenbaar merk maken en je producten of diensten die visibiliteit geven die ze verdienen? Neem gerust contact met ons op en dan kijken we samen hoe we jouw branding kunnen aanpakken!
 
Hulp nodig bij het opbouwen van jouw identiteit?
Wij begeleiden je graag van A tot Z.

Nieuws

Easybranding werd overgenomen

Easybranding was ‘born to brand’. Al krijg je vanaf nu ‘a brand new feeling’. Op 1 juni 2022 werden alle activiteiten van Easybranding overgenomen door Hummingbirds uit Kortrijk.

Lees nieuwsbericht