Home  /   Portfolio

Zuur bier voor The Brew Society uit Heule

Bjorn Desmadryl is een brouwer die vanuit zijn gevoel en passie voor het vak bier ontwikkelt met een verhaal. Zo ook dit zuur bier dat op echte authentieke Amerikaanse eiken vaten gebrouwen wordt door brouwerij SOSAB uit Heule. De oorspronkelijke opdracht was het ontwerpen van een reeks labels waarbij het authentieke karakter en de kenmerkende kwaliteit van dit bier als vertrekpunt dienen. 

Door gebruik te maken van Romeinse cijfers kreeg elk bier zijn eigen originele look. Voor de unieke smaken werden achtergrond tekeningen voorzien als foliedruk. Ook de authentieke rechtopstaande fouder kreeg zijn plaats op de champagnekurken. 

Diensten

Wil jij van jouw bedrijf ook een uniek en herkenbaar merk maken en je producten of diensten die visibiliteit geven die ze verdienen? Neem gerust contact met ons op en dan kijken we samen hoe we jouw branding kunnen aanpakken!
 
Hulp nodig bij het opbouwen van jouw identiteit?
Wij begeleiden je graag van A tot Z.

Nieuws

Easybranding werd overgenomen

Easybranding was ‘born to brand’. Al krijg je vanaf nu ‘a brand new feeling’. Op 1 juni 2022 werden alle activiteiten van Easybranding overgenomen door Hummingbirds uit Kortrijk.

Lees nieuwsbericht