Home  /   Portfolio

Fruitige bierlabels voor de nieuwe Chinese bierlijn

The Brew Society kwam tijdens een meeting op ons bureau met de vraag of het creatief team van Easybranding een reeks labels kon ontwerpen. Labels voor een zomers, fruitesse bier dat alleen te verkrijgen zal zijn op de Chinese markt, met vrouwen als hoofddoelgroep.

Met deze briefing zijn we twee verschillende kanten op gegaan, enerzijds hebben we een illustratief label gemaakt waar de illustratie van de vrouw primeert, anderzijds hebben we een label gemaakt dat zich meer focuste op de typografie in het label. Alle labels hebben het fleurig, roze getint kleurenpalet gemeen. De uitkomst van deze opdracht zijn 6 frisse en zomerse bierlabels waar we trots op mogen zijn!

Diensten

Wil jij van jouw bedrijf ook een uniek en herkenbaar merk maken en je producten of diensten die visibiliteit geven die ze verdienen? Neem gerust contact met ons op en dan kijken we samen hoe we jouw branding kunnen aanpakken!
 
Hulp nodig bij het opbouwen van jouw identiteit?
Wij begeleiden je graag van A tot Z.

Nieuws

Easybranding werd overgenomen

Easybranding was ‘born to brand’. Al krijg je vanaf nu ‘a brand new feeling’. Op 1 juni 2022 werden alle activiteiten van Easybranding overgenomen door Hummingbirds uit Kortrijk.

Lees nieuwsbericht