Home  /   Portfolio

Lancering van brouwerij The Brew Society

Oorspronkelijk kwam Björn eigenlijk bij ons terecht doordat één van zijn klanten op zoek was naar een label voor zijn bier. Er werd gezocht naar een lokale partner en zo kwam het Kortrijkse all-round creatief bureau in het vizier. De samenwerking was al snel een feit en dat leidde tot een leuk en fris ontwerp voor het biertje van Björn’s klant.

 

De eerste samenwerking verliep zo vlot, dat Björn besloot om ook de branding van The Brew Society aan Easybranding toe te vertrouwen. “Met Easybranding zijn we eigenlijk van A tot Z gegaan,” licht Björn toe. “Nadat ze ons hielpen met het uitwerken van de visuele identiteit van The Brew Society, kwam er ook een gloednieuwe website, wat daarna dan weer leidde tot nog een extra website, deze keer voor ons eigen biertje Martha. ”

Diensten

Wil jij van jouw bedrijf ook een uniek en herkenbaar merk maken en je producten of diensten die visibiliteit geven die ze verdienen? Neem gerust contact met ons op en dan kijken we samen hoe we jouw branding kunnen aanpakken!
 
Hulp nodig bij het opbouwen van jouw identiteit?
Wij begeleiden je graag van A tot Z.

Nieuws

Easybranding werd overgenomen

Easybranding was ‘born to brand’. Al krijg je vanaf nu ‘a brand new feeling’. Op 1 juni 2022 werden alle activiteiten van Easybranding overgenomen door Hummingbirds uit Kortrijk.

Lees nieuwsbericht