Home  /   Portfolio

Lorri uit Kuurne kiest voor rebranding na overname

Het idee voor de rebranding van dit project begon enkele jaren geleden toen zaakvoerder Geert Malysse bij ons kwam aankloppen. Om een helder merk op te bouwen was er meer nodig dan een logo. Lorri stond toen aan de voorbereidingen van hun verhuis naar Kuurne, de implementatie van een gloednieuwe ERP en er waren ook plannen voor een nieuwe webshop. Veel uitdagingen dus die op vandaag de stevige fundamenten vormen van hun nieuwe identiteit. 

Wellicht één van de langste voorbereidingen alvorens van een echte kick-off te spreken. Achter de schermen konden wij alvast de nodige expertise bieden om dit vanuit branding standpunt te begeleiden. Er was wel een logo, maar gezien Geert het bedrijf toen overgenomen had wou hij er meer zijn persoonlijkheid in zien. Daarom werd de volledige positionering in kaart gebracht. Vervolgens mochten we de rebranding en de cross-media uitrol ontwikkelen van hun nieuwe identiteit. Bekijk hieronder het proces en het uiteindelijke resultaat.

Diensten

Wil jij van jouw bedrijf ook een uniek en herkenbaar merk maken en je producten of diensten die visibiliteit geven die ze verdienen? Neem gerust contact met ons op en dan kijken we samen hoe we jouw branding kunnen aanpakken!
 
Hulp nodig bij het opbouwen van jouw identiteit?
Wij begeleiden je graag van A tot Z.

Nieuws

Easybranding werd overgenomen

Easybranding was ‘born to brand’. Al krijg je vanaf nu ‘a brand new feeling’. Op 1 juni 2022 werden alle activiteiten van Easybranding overgenomen door Hummingbirds uit Kortrijk.

Lees nieuwsbericht