Home  /   Portfolio

Nieuw logo en branding voor innovatiebureau Creax

Het innovatieadviesbureau creax uit Kortrijk stelde zichzelf opnieuw in vraag naar aanleiding van zijn twintigjarig bestaan als internationale speler op de innovatieve markt. De zaakvoerders vonden het dan ook het ideale moment om hun merk te herpositioneren en zo hun services in de toekomst nog sterker in de verf te zetten. Bovendien zal de implementatie van de vernieuwde marketing- en communicatiestrategie zorgen voor hun verdere doorgroei in de markt. Naast de oplevering van een brand book en een aflevermap met het logo door Easybranding, koos creax er ook voor om alle documenten in dezelfde huisstijl te laten omzetten. 

 
 

Intussen staat de vernieuwde website online en wordt de nieuwe huisstijl doorgetrokken in de visuele communicatie. Mathieu Mottrie van creax blikt tevreden terug: “Mensen snappen het. Onze nieuwe huisstijl ziet er serieus en professioneel uit maar toch met een hoekje af. Dat is wie we zijn en onze klanten bevestigen dat met positieve feedback. Wij zijn alvast in de wolken met de geslaagde vertaling van ons bedrijfs-DNA in de nieuwe huisstijl en zetten nu volop in op onze content die we wereldkundig willen maken.”

Diensten

Wil jij van jouw bedrijf ook een uniek en herkenbaar merk maken en je producten of diensten die visibiliteit geven die ze verdienen? Neem gerust contact met ons op en dan kijken we samen hoe we jouw branding kunnen aanpakken!
 
Hulp nodig bij het opbouwen van jouw identiteit?
Wij begeleiden je graag van A tot Z.

Nieuws

Easybranding werd overgenomen

Easybranding was ‘born to brand’. Al krijg je vanaf nu ‘a brand new feeling’. Op 1 juni 2022 werden alle activiteiten van Easybranding overgenomen door Hummingbirds uit Kortrijk.

Lees nieuwsbericht