Home  /   Portfolio

Rebranding voor composteringsbedrijf van champignonsubstraten

De firma Sterckx uit Roeselare klopte bij ons aan voor de ontwikkeling van een nieuwe website in 4 talen. Deze firma produceert excellent en consistent champignonsubstraat met respect voor mens en omgeving. Om de essentie van het bedrijf de visie goed te begrijpen, startten we met een bedrijfsrondleiding en locatiebezoek. Hierop volgde een analyse van het businessplan, de doelstellingen, doelgroepen, concurrenten en de gewenste marktpositie.

Van het een kwam het ander… Nog tijdens de uitwerking van de nieuwe look-en-feel voor de website werd beslist om nieuwe productfotografie te voorzien. Hierop volgde meteen een volgende opdracht: een heropfrissing van de bestaande huisstijl. Daarbij werd het logo behouden, maar we werkten een volledig nieuwe merkbeleving en rebranding uit.

Diensten

Grafisch bureau Easybranding ontwerp nieuwe website voor Sterckx
Ondersteuning bedrijfsfotografie Roeselare door Easybranding
Belettering wagen door grafisch vormgever Easybranding
Grafische vormgeving spandoek door communicatiebureau Easybranding
Begeleiding Easybranding bij professionele photoshoot bedrijfssite Sterckx
Website laten maken door grafisch bureau Easybranding
Wil jij van jouw bedrijf ook een uniek en herkenbaar merk maken en je producten of diensten die visibiliteit geven die ze verdienen? Neem gerust contact met ons op en dan kijken we samen hoe we jouw branding kunnen aanpakken!
 
Hulp nodig bij het opbouwen van jouw identiteit?
Wij begeleiden je graag van A tot Z.

Nieuws

Easybranding werd overgenomen

Easybranding was ‘born to brand’. Al krijg je vanaf nu ‘a brand new feeling’. Op 1 juni 2022 werden alle activiteiten van Easybranding overgenomen door Hummingbirds uit Kortrijk.

Lees nieuwsbericht