Home  /   Portfolio

Toegankelijke en dynamische branding voor een autogroep met drive!

De opdracht van Groep Linden startte met het ontwerpen van een nieuw logo en bijpassende branding volgens de visie van het moederbedrijf Autogroep Noordzee. Easybranding kwam op het idee om een zeer herkenbaar visueel element toe te voegen. Onze missie: een nieuwe identiteit lanceren zonder de verschillende merken uit het oog te verliezen, en dat binnen 1 maand. 

Voor deze klant startten we met het ontwerpen van een zeer herkenbaar logo, dat vervolgens de basis werd voor een compleet nieuwe huisstijl. Met onder meer een nieuwe slogan, spandoeken en bijpassende wagenbelettering werd het merk in de markt gezet zonder afbreuk te doen aan de diverse dealermerken.

Diensten

Wil jij van jouw bedrijf ook een uniek en herkenbaar merk maken en je producten of diensten die visibiliteit geven die ze verdienen? Neem gerust contact met ons op en dan kijken we samen hoe we jouw branding kunnen aanpakken!
 
Hulp nodig bij het opbouwen van jouw identiteit?
Wij begeleiden je graag van A tot Z.

Nieuws

Easybranding werd overgenomen

Easybranding was ‘born to brand’. Al krijg je vanaf nu ‘a brand new feeling’. Op 1 juni 2022 werden alle activiteiten van Easybranding overgenomen door Hummingbirds uit Kortrijk.

Lees nieuwsbericht