Home  /   Portfolio

360° branding & cross-media ontwerp ter nagedachtenis van WOI te Ieper

Sinds enkele jaren is Easybranding de vaste marketingpartner voor The Last Post Association uit Ieper. Een uniek project waarbij we ons telkens volledig onderdompelen in de doelgroep. Het lijkt wel alsof we deel uitmaken van hun eigen interne communicatieafdeling. En dat merk je aan het resultaat: een blijvende stijging in de ticketverkoop van het jaarlijkse 11 november concert.

Elk jaar zoeken we opnieuw naar de juiste kanalen waar om prospects te informeren. Vervolgens integreren we deze in de reeds bestaande communicatiemix. Uiteraard staan we open voor nieuwe opportuniteiten en passen we aan waar nodig. Mede dankzij een nauwe samenwerking met het bestuur en een strakke planning slagen we er elk jaar opnieuw in om de Eerste Wereldoorlog te herdenken met dit prachtige concert.

Diensten

Wil jij van jouw bedrijf ook een uniek en herkenbaar merk maken en je producten of diensten die visibiliteit geven die ze verdienen? Neem gerust contact met ons op en dan kijken we samen hoe we jouw branding kunnen aanpakken!
 
Hulp nodig bij het opbouwen van jouw identiteit?
Wij begeleiden je graag van A tot Z.

Nieuws

Easybranding werd overgenomen

Easybranding was ‘born to brand’. Al krijg je vanaf nu ‘a brand new feeling’. Op 1 juni 2022 werden alle activiteiten van Easybranding overgenomen door Hummingbirds uit Kortrijk.

Lees nieuwsbericht