Home  /   Portfolio

Branding voor Ultimate frisbee club: KUFC

KUFC staat voor de Kortrijkse Ultimate Frisbee Club. Een stel jonge en dynamische sporters met een passie voor Ultimate Frisbee.

De club werd opgericht door enkele leden die gebeten waren door de frisbee sport. Ondertussen bestaat de club uit meer dan 50 leden en is ze actief in diverse divisies binnen de jeugd & volwassen.

Hun doel: deze sportieve vereniging verder laten groeien. Daarvoor hadden ze nood aan een professionele aanpak van hun branding en  website. Een duidelijke communicatie om zowel nieuwe leden aan te trekken als de huidige leden te informeren. 

Bij KUFC gaan spelplezier, coaching en teamgeest hand in hand. Je kan hen het hele jaar door vinden op de Lange Munte in Kortrijk. Ze zijn steeds op zoek naar nieuwe talenten. 

We realiseerden het volgende:

  • Intake gesprek: het onderscheidend vermogen van de vereniging begrijpen en de wensen van de nieuwe website te weten komen
  • Rebranding: opfrissing logo omdat deze niet meer paste bij hun waarden en normen
  • Ontwerp van nieuwe one-page website
  • Begeleiding website teksten
  • Development van de website in WordPress
  • Uitgebreide opleiding hoe het CMS systeem maximaal te benutten: zelf pagina’s & blokken aanmaken 

Hier bekijk je de website van KUFC

Wil jij van jouw bedrijf ook een uniek en herkenbaar merk maken en je producten of diensten die visibiliteit geven die ze verdienen? Neem gerust contact met ons op en dan kijken we samen hoe we jouw branding kunnen aanpakken!
 
Hulp nodig bij het opbouwen van jouw identiteit?
Wij begeleiden je graag van A tot Z.

Nieuws

Easybranding werd overgenomen

Easybranding was ‘born to brand’. Al krijg je vanaf nu ‘a brand new feeling’. Op 1 juni 2022 werden alle activiteiten van Easybranding overgenomen door Hummingbirds uit Kortrijk.

Lees nieuwsbericht