Home  /   Portfolio

Grafische ondersteuning voor Dierenasiel de Leiestreek

In 1991 werd het Dierenasiel De Leiestreek in Zwevegem overgenomen met een werkkapitaal van 8.000, – BFR. Een bouwvallige loods, zonder verwarming, zonder een deftige elektriciteitsinstallatie en zonder enige vorm van aangepaste infrastructuur. Maar wel met 50 paar vragende thuisloze hondenogen, een dertigtal hulpbehoevende katten en een problematisch laag bezoekersaantal.

Na jaren hard werken en sparen en ook met de hulp van echte dierenvrienden hebben ze bereikt wat ze oorspronkelijk onmogelijk achtten, een compleet vernieuwd modern dierenasiel. Ook wij mochten ons steentje bijdragen. Met het ontwerp en drukwerk van een flyer en agenda konden we het dierenasiel in de kijker zetten en helpen met het inzamelen van sponsoring. Zo konden ze het asiel voorzien van een vernieuwd dak en de bouw van een zwemvijver. Ook de nieuwe belettering mocht niet ontbreken. 

Diensten

Wil jij van jouw bedrijf ook een uniek en herkenbaar merk maken en je producten of diensten die visibiliteit geven die ze verdienen? Neem gerust contact met ons op en dan kijken we samen hoe we jouw branding kunnen aanpakken!
 
Hulp nodig bij het opbouwen van jouw identiteit?
Wij begeleiden je graag van A tot Z.

Nieuws

Easybranding werd overgenomen

Easybranding was ‘born to brand’. Al krijg je vanaf nu ‘a brand new feeling’. Op 1 juni 2022 werden alle activiteiten van Easybranding overgenomen door Hummingbirds uit Kortrijk.

Lees nieuwsbericht