Home  /   Portfolio

Applicatie en website met webshop voor Last Post

The Last Post Association is een vereniging die ons nauw aan het hart ligt en waarmee we reeds een mooie samenwerking konden realiseren voor de ondersteuning van hun evenementen

Fondsenwerving, een delicaat onderwerp voor een non-profitorganisatie, is een belangrijk onderdeel van hun bestaan. Daarom werd de vraag gesteld hoe dit beter kon aangepakt worden. Na een marktonderzoek kwamen we tot het besluit dat fondsenwerving zich door de jaren heen deels verplaatst heeft naar het online gebeuren. 

Na een uitgebreide oefening werd er geconcludeerd dat de bestaande website niet meer voldeed aan de verwachtingen. Ook was de technologie verouderd, waardoor uitbreiden niet mogelijk was. Zo werd er beslist om zowel de bestaande website als de beheersapplicatie volledig te vernieuwen.

We verzorgden een compleet nieuwe website mét geïntegreerde webshop waarbij aankopen en donaties mogelijk zijn, en verbonden deze met een op maat gemaakt ledenbeheer. 

Hier bekijk je de website van de Last Post 

Diensten

Wil jij van jouw bedrijf ook een uniek en herkenbaar merk maken en je producten of diensten die visibiliteit geven die ze verdienen? Neem gerust contact met ons op en dan kijken we samen hoe we jouw branding kunnen aanpakken!
 
Hulp nodig bij het opbouwen van jouw identiteit?
Wij begeleiden je graag van A tot Z.

Nieuws

Easybranding werd overgenomen

Easybranding was ‘born to brand’. Al krijg je vanaf nu ‘a brand new feeling’. Op 1 juni 2022 werden alle activiteiten van Easybranding overgenomen door Hummingbirds uit Kortrijk.

Lees nieuwsbericht