Home  /   Portfolio

Event branding voor herdenkingsconcert WO I 2019

Het thema van het herdenkingsconcert van the Last Post Association is dit jaar de wederopbouw na de Eerste Wereldoorlog. Na een zoektocht in de stadsarchieven van het “In Flanders Fields Museum” vonden we, samen met de organisatie, een ontroerende foto van een moeder met haar kinderen in het puin. Dit beeld is de basis geworden voor de volledige grafische uitwerking van alle communicatiedragers van dit fantastische concert.

Door de grafische uitrol te voorzien voor dit event helpen wij de Last Post Association om hun concert communicatief beter te omkaderen. We zijn dan ook bijzonder trots op onze samenwerking met de Last Post Association die dagelijks het eerbetoon brengt aan de gesneuvelden van de Eerste Wereldoorlog.

 

Diensten

Wil jij van jouw bedrijf ook een uniek en herkenbaar merk maken en je producten of diensten die visibiliteit geven die ze verdienen? Neem gerust contact met ons op en dan kijken we samen hoe we jouw branding kunnen aanpakken!
 
Hulp nodig bij het opbouwen van jouw identiteit?
Wij begeleiden je graag van A tot Z.

Nieuws

Easybranding werd overgenomen

Easybranding was ‘born to brand’. Al krijg je vanaf nu ‘a brand new feeling’. Op 1 juni 2022 werden alle activiteiten van Easybranding overgenomen door Hummingbirds uit Kortrijk.

Lees nieuwsbericht