Home  /   Portfolio

Event branding van herdenkingsconcert WOI 2018

Ook in 2018 organiseerde de Last Post Association het herdenkingsconcert van de Eerste Wereldoorlog. Easybranding stond in voor de volledige uitwerking van dit bijzonder concert. Met de 15de editie was het concert opnieuw een unieke en emotionele beleving. De muzikale evocatie is één van de belangrijkste fundraising activiteiten van de Last Post Association.  

Dankzij een strakke planning en nauwe samenwerking met het bestuur van de Last Post Association, was het mogelijk om dit prachtige concert opnieuw in de kijker te plaatsen. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Het concert was met 3 uitverkochte voorstellingen, goed voor zo’n 3.000 bezoekers, een groot succes.

Diensten

Wil jij van jouw bedrijf ook een uniek en herkenbaar merk maken en je producten of diensten die visibiliteit geven die ze verdienen? Neem gerust contact met ons op en dan kijken we samen hoe we jouw branding kunnen aanpakken!
 
Hulp nodig bij het opbouwen van jouw identiteit?
Wij begeleiden je graag van A tot Z.

Nieuws

Easybranding werd overgenomen

Easybranding was ‘born to brand’. Al krijg je vanaf nu ‘a brand new feeling’. Op 1 juni 2022 werden alle activiteiten van Easybranding overgenomen door Hummingbirds uit Kortrijk.

Lees nieuwsbericht