Home  /   Portfolio

Exclusieve branding voor restaurant en loungebar Bleu uit Heule

Bleu is een concept van Hoeve De Blauwpoorte,  een prachtig gerestaureerde eventlocatie in Heule waar zowel privé- als bedrijfsevenementen plaatsvinden. Door de gevolgen van de coronacrisis zag het team van Hoeve De Blauwpoorte de agenda in één klap volledig leeglopen. Stil blijven zitten en niets doen was geen optie en dus werd er bij Hoeve De Blauwpoorte in een sneltempo gezocht naar een waardig zomer alternatief.

Een concept zonder een eigen identiteit heeft weinig kans op slagen en dus ging Sarah Kemseke te rade bij het team van Easybranding. Benieuwd hoe dit concreet tot stand gekomen is? Lees hier alvast het volledige verhaal.

Diensten

Wil jij van jouw bedrijf ook een uniek en herkenbaar merk maken en je producten of diensten die visibiliteit geven die ze verdienen? Neem gerust contact met ons op en dan kijken we samen hoe we jouw branding kunnen aanpakken!
 
Hulp nodig bij het opbouwen van jouw identiteit?
Wij begeleiden je graag van A tot Z.

Nieuws

Easybranding werd overgenomen

Easybranding was ‘born to brand’. Al krijg je vanaf nu ‘a brand new feeling’. Op 1 juni 2022 werden alle activiteiten van Easybranding overgenomen door Hummingbirds uit Kortrijk.

Lees nieuwsbericht