Home  /   Portfolio

Nieuwe website en logo voor tandartspraktijk Sagaert uit Zwevegem

Onderneemster Tine Sagaert uit Zwevegem, zocht voor haar praktijk naar een informatieve website, om de toekomst succesvol tegemoet te gaan. Steeds meer concurrenten hebben een mooie en duidelijke website en het belang ervan groeit dag per dag. Klanten zijn tegenwoordig digitaal ingesteld en een online visitekaartje kon niet meer ontbreken. 

Bij de voorstelling van de gloednieuwe site, werd vastgesteld dat een nieuw logo noodzakelijk was. Het design van de website was fris, maar een professioneel logo zou het geheel compleet maken. In principe een omgekeerde oefening, maar het resultaat is daarom niet minder geslaagd: een stijlvolle en dynamische branding.  

Voor het team van Tandartspraktijk Sagaert mochten we uiteindelijk het volgende realiseren:

  • Logo ontwerp
  • Afsprakenkaartjes
  • E-mail signature banner
  • Enveloppen
  • Brand guidelines
  • Website ontwerp en realisatie

Hier bekijk je de website en branding van Tandartspraktijk Sagaert uit Zwevegem.

Wil jij van jouw bedrijf ook een uniek en herkenbaar merk maken en je producten of diensten die visibiliteit geven die ze verdienen? Neem gerust contact met ons op en dan kijken we samen hoe we jouw branding kunnen aanpakken!
 
Hulp nodig bij het opbouwen van jouw identiteit?
Wij begeleiden je graag van A tot Z.

Nieuws

Easybranding werd overgenomen

Easybranding was ‘born to brand’. Al krijg je vanaf nu ‘a brand new feeling’. Op 1 juni 2022 werden alle activiteiten van Easybranding overgenomen door Hummingbirds uit Kortrijk.

Lees nieuwsbericht