Home  /   Portfolio

Lancering voor zelfstandig interieur architecte uit Wevelgem

In volle coronacrisis besliste interieurarchitecte Sofie Delrue om de stap naar zelfstandig architecte te maken. Om haar te helpen bij het waarmaken van haar droom werkten wij als grafisch ontwerpbureau een volledig nieuwe identiteit uit en ontzorgden we haar van A tot Z. Van het registreren van de domeinnaam en het opzetten van de mailbox tot het ontwerpen van een website, huisstijl en logo; we lieten geen middel onbenut! Ook de fotografie namen we voor onze rekening.

Sofie houdt van strak en modern en dat uit zich niet alleen in de cleane en stijlvolle huisstijl, maar ook in haar ontwerpen. Je kan bij haar niet alleen terecht voor kleine projecten, ook voor grotere, uitdagende totaalprojecten ben je zeker aan het juiste adres. Neem gerust eens een kijkje op Sofie’s website voor meer info: https://sofiedelrue.be.

Diensten

Wil jij van jouw bedrijf ook een uniek en herkenbaar merk maken en je producten of diensten die visibiliteit geven die ze verdienen? Neem gerust contact met ons op en dan kijken we samen hoe we jouw branding kunnen aanpakken!
 
Hulp nodig bij het opbouwen van jouw identiteit?
Wij begeleiden je graag van A tot Z.

Nieuws

Easybranding werd overgenomen

Easybranding was ‘born to brand’. Al krijg je vanaf nu ‘a brand new feeling’. Op 1 juni 2022 werden alle activiteiten van Easybranding overgenomen door Hummingbirds uit Kortrijk.

Lees nieuwsbericht