Home  /   Portfolio

Stijlvolle rebranding voor Optiek Drie uit Zwevegem

Dacht jij al eens na over hoe je je als winkel toegankelijker kan positioneren en een breder publiek kan aantrekken? Bruno Sagaert van Optiek Drie uit Zwevegem alvast wel, hij zocht een all-round communicatiebureau. Vandaar dat hij ook bij ons aanklopte voor een volledig nieuwe branding van zijn optiekzaak. 

Nadat het winkelinterieur onder handen werd genomen, mochten wij de huisstijl heruitvinden. We zorgden voor een logo met een abstracte 3; een verwijzing naar het huisnummer waar de zaak zich bevindt. Wie goed kijkt, kan daarnaast echter ook een gedraaide b herkennen, een knipoog naar de vroegere identiteit. Aan ons kleurenpalet voegden we een warme variante van de kleur oud roze toe, een warmte die ook zaakvoerder Bruno en zijn zaak typeert. 

Diensten

Wil jij van jouw bedrijf ook een uniek en herkenbaar merk maken en je producten of diensten die visibiliteit geven die ze verdienen? Neem gerust contact met ons op en dan kijken we samen hoe we jouw branding kunnen aanpakken!
 
Hulp nodig bij het opbouwen van jouw identiteit?
Wij begeleiden je graag van A tot Z.

Nieuws

Easybranding werd overgenomen

Easybranding was ‘born to brand’. Al krijg je vanaf nu ‘a brand new feeling’. Op 1 juni 2022 werden alle activiteiten van Easybranding overgenomen door Hummingbirds uit Kortrijk.

Lees nieuwsbericht