Home  /   Portfolio

Speels en toegankelijk logo voor Season Kookatelier

Liesbet Bouckaert, da’s een gepassioneerde onderneemster uit Bissegem die workshops, lessen en demonstraties organiseert om mensen plezier te laten krijgen in het dagelijkse koken. Toen Liesbet voor het eerst telefonisch contact met ons opnam, had ze reeds drie offertes gekregen van andere bedrijven, maar toch bleek de stapsgewijze aanpak van Easybranding de beste match te zijn. Twee vrouwelijke onderneemsters die allebei vanuit hun passie werken, dat kon nu eenmaal niet fout lopen. 

De grootste valkuil voor Liesbet was nadenken over hoe ze zichzelf – en haar zelfstandig activiteit – op een positieve manier aan de buitenwereld kon voorstellen. Uit onze positioneringsanalyse bleek dat SeasonKookatelier op een heel eenvoudige en toegankelijke manier zou moeten communiceren. Een multi-culturele doelgroep aanspreken én enthousiasmeren was daarbij een belangrijke factor. Aan de hand van alle verworven inzichten gingen wij daarna aan de slag en dat resulteerde in een sterke merkpositionering, een eigentijds logo en een aangepaste huisstijl. 

Diensten

Wil jij van jouw bedrijf ook een uniek en herkenbaar merk maken en je producten of diensten die visibiliteit geven die ze verdienen? Neem gerust contact met ons op en dan kijken we samen hoe we jouw branding kunnen aanpakken!
 
Hulp nodig bij het opbouwen van jouw identiteit?
Wij begeleiden je graag van A tot Z.

Nieuws

Easybranding werd overgenomen

Easybranding was ‘born to brand’. Al krijg je vanaf nu ‘a brand new feeling’. Op 1 juni 2022 werden alle activiteiten van Easybranding overgenomen door Hummingbirds uit Kortrijk.

Lees nieuwsbericht